Over Ons

OCDfinish is opgericht voor de liefde voor Detailing. De inzet wat het creeeren van een lijn van Car Care producten die tot de absolute top behoren en het bieden van de beste service naar onze klanten toe. Of ze nu specialist of hobbyist zijn, wij willen het beste leveren.

Bij OCD Finish Holland, is ons doel om jou van producten te voorzien die aan de top van de markt staan, maar wel makkelijk in gebruik zijn. Wij zijn een toonaangevende producent van premium detailproducten van shampoo tot hydrofobe glasreiniger. Onze producten leveren de ultieme glans aan professionele detailhandelaren en auto-enthousiaste over heel Nederland.

Naast het verkopen van professionele detailproducten bent u voor de volgende behandelingen ook bij ons aan het juiste adres:

  • Auto wassen met de hand
  • Auto Poetsen/Detailen (ook voor uw boot of motor)
  • Diverse Lak coating behandelingen
  • Raam coating
  • Koplamp polijsten/coaten
  • Interieur reinigen
  • Auto Wrappen
  • Spot Repair

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen en adviseren u graag!

 

 

Our History

OCDfinish is oorspronkelijk opgericht door nauwe vrienden Neil Trew en Ashley James in 2009 in Engeland. Door hun liefde voor alle auto's en details, hebben ze al snel de bijnamen, Mr. OCD, altijd hun auto's en voor anderen schoon - het was bijna een mini-ontmoeting op een zondag alleen om auto's schoon te maken thuis! Bij elke show die ze hebben bijgewoond, hebben ze producten gekocht, met name elk nieuw product dat op de markt kwam. Voorspelbaar, ze hadden wat goede, wat geweldige, sommige niet zo geweldig en uiteindelijk hadden ze hun favorieten.

Ze dachten, zou het niet geweldig zijn om een eigen merk te hebben ?! We kunnen het OCD noemen, al onze favoriete producten hebben allemaal op één plaats in dezelfde fles (dat is de OCD in ons). Dus direct een afspraak met een fotograaf die een fotoshoot van ons wilde schoonmaken voor zijn laatste diploma op de universiteit, en hij bracht zijn vriend mee die studeerde om ​​chemicus te worden. En ze gaven aan dat ze graag hun eigen assortiment producten wilde hebben. Zoals ze zeggen is de rest de geschiedenis! Ze hebben een toegankelijk en volledig assortiment aan auto-zorg ontwikkeld. Het duurde meer dan 2 jaar om de openingsreeks te voltooien. Ze hebben letterlijk alles verkocht, de drifter, de spoorauto, ze zijn zelfs terug naar huis gegaan om geld te verzamelen die ons in staat stelt ons merk te ontwikkelen en het volledige assortiment producten te creëren die vandaag de dag beschikbaar zijn.

In het seizoen daarop veel shows bijgewoond en de producten waren een hit. Met mensen die van het merk en de kwaliteit van de afwerking houden, kunt u met de producten beginnen te groeien. Enkele wederverkopers zijn lid van ons team, waardoor wij onze producten verreweg verspreiden.

Our Brand

Het merk OCD Finish staat synoniem aan het produceren van producten die van zeer hoge kwaliteit zijn en uiterst gebruiksvriendelijk. We zijn erg trots op ons merk, dat wordt vertegenwoordigd door ons 'gesponsorde auto team', die voortdurend rondreizen naar de meest populaire autoshows die onze producten en onze merkethos tonen aan andere soortgelijke enthousiasten. Wij zijn eerst auto-liefhebbers en detailers, daarna pas verkopers. We weten wat onze klant van een detailbedrijf wil en verwacht en ons doel is om elk aspect van die verwachting naar het beste van ons vermogen te leveren.

The Product

Al onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd door onze eigen chemici, die uitsluitend voor ons bedrijf werken op het gebied van het creëren van de meest innovatieve verfverzorgingsproducten in de wereld. Ons doel is voortdurend te vernieuwen en innoveren om een scala aan producten te leveren die beter presteren dan onze concurrenten.

Al onze producten gaan door middel van strenge veiligheids-, duurzaamheids- en betrouwbaarheidsprocedures voordat ze aan het publiek worden vrijgegeven. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten.